onsdag 20 juni 2012

Idag är det sommar...och dags att fira!

Vilken härlig dag vi har haft idag, jag och Hélena! Det kändes verkligen som första dagen på den riktigt riktiga sommaren.

Jag var bara ett par timmar på jobbet i förmiddags och åkte sedan in för att möta upp H som varit och gjort sig så fin i håret. Vi började med sushilunch och pladder. Sedan blev det shopping.

Knack, knack, vem där?

En Hattifnatt!!!


Idag hade vi båda ett fantastiskt shoppingflow:-) Jag skulle ju egentligen inte men det skulle minsann H...och hon gjorde det dessutom. Jisses, så mycket kläder och så många kassar hon hade i händerna vid dagens slut. Vi fick några riktigt roliga, sköna och mysiga timmar med shopping och kaffepaus.


Sedan skulle vi skiljas åt. Jag skulle på massage och H skulle fortsätta sin runda på stan. Men vi kände oss inte klara med varandra och blev helt enkelt tvugna att stämma träff igen lite senare. Så gick vi åt olika håll en stund.
Jag gick på massage. En 90 min lång massage som var helt gudomligt skön. När vi sågs igen hade H ytterligare ett par kassar att bära på.


Vi avslutade dagen på en uteservering med varsitt glas champagne. Satt där, skålade för sommar, semester, fantastisk vänskap och att vi är precis just här och just nu...

8 kommentarer:

Lena sa...

Det låter som en riktigt härlig dag, en sån som jag unnar mej alldeles för sällan. Ska bättra mej!

Kramar

Lyckans lilla hus sa...

Åh så underbart! Dessa dagar vill man ju bara stoppa undan och ta fram när de behövs ;). Stor kram från mig

Marie-Louise Nilsson sa...

vad trevligt ni haft. kul kul glad för din skull. kram

Hélena sa...

Vad vi hade kul! Har provat alla kläder igen och är så in i bomben nöjd. Med kläderna, färgerna och att det är lite annorlunda inköp än vad jag brukar göra. En ny look helt enkelt. Tack goaste du!
Kram Hélena

Lotta Zetterling sa...

Vilken trevlig dag ni har haft:)Härligt med fin vänskap det är livsglädje!!
Kram Lotta

Livskrafter sa...

Härligt med glada dagar av samvaro, mys och shoppingflow. Det fyller på måbra-kontot
Kram till dig
Emma

AnnaHelena sa...

Å, vilket härligt inlägg!
Shoppingflow, champange och semester! Snacka om feelgood-känsla!
Fina, glada bilder på er!
Det var lääänge sedan jag kom hem med så där många kassar i händerna, men jag kan känna igen känslan!

Kram Kram // AH

Min plats i solen sa...

Härligt att läsa om er fina dag! Jag blir alldeles varm inombords av att läsa om er vänskap. Vänskap är verkligen en av livets stora skatter. En sann rikedom. Och dagar som den ni hade tillsammans behöver vi alla då och då. Få skrata, prata av sig och bara njuta av livet tillsammans. :)

Stor kram till er båda♥