onsdag 12 september 2012

En annan vardag...

Här kommer efter långt om länge ett inlägg. Jag har haft fullkomlig skrivtorka och fullkomligt fullt upp i livet sedan i början av sommaren. Jag har njutit, njutit, njutit, börjat jobba, njutit, jobbat, jobbat och njutit om vartannat.

Min sommar och semester var fantastisk med en start i Kroatien hos goda vänner. Så underbart att åka iväg till sol och värme med en gång. Jag tror att det gjorde att jag upplevt sommaren som ganska fin ändå, trots att det regnat rätt friskt här hemma.

Jag var ett antal dagar i Halmstad och sedan med min fina bästa väninna i deras hus på Gotland. Vi målade, fotade och mös omkring med hennes goa familj.

Sedan en dryg månad är jag tillbaka på jobbet. Det ser annorlunda ut. Istället för mentorskap och undervisning, är min roll nu som biträdande rektor på ett sätt mer stillasittande och på ett annat sätt ett himla farande. Jag är på två skolor och behöver synas på båda varje dag. Det är så spännande, roligt men också en enorm anspänning. Jag vill såklart göra gott ifrån mig. Vi har många kritiska blickar på oss eftersom den skola vi tagit över sedan augusti är i stort behov av omorganisation och struktur i en verksamhet som inte har haft någon linje att följa.

Mycket av min energi läggs för närvarande där och jag har inte ens orkat läsa bloggar efter jag drog igång. Jag hoppas att energin, lusten och kreativiteten kommer så sakterliga när ordningen börjar sättas. Era fantastiska bloggar var under vintern och våren en så stor och viktig del i mitt liv och min väg tillbaka till energi, självkänsla och glädje.

Jag har också haft förmånen att fylla jämt och fått så mycket värme och gemenskap med mina närmsta i familj och bland vänner. Förutom det har jag fått underbara upplevelser att se fram emot i present. Det närmsta blir troligtvis en fotokurs med bästa H under en helg någonstans på västkusten. Det ska bli så kul för vad gäller mitt fotande finns mycket mer att önska... Sedan bär det av till New York. Det har länge varit en dröm för mig. Några dagar i The Big Apple och sedan vidare ner till Florida... Overkligt!!!

Så även om det skulle dröja innan nästa inlägg, så hoppas jag på att ha både bättre och mer spännande bilder att dela med mig av då...och det lär inte bli så svårt för i det här inlägget blir det inga bilder alls:-)

8 kommentarer:

Marina sa...

Oj så spännande allt låter. Det låter som att du har det bra även om det är nytt på jobbet.

Kram

LyckligaPraliner sa...

Åhh New York..Och till Florida också. Vad roligt och så spännade! Och även en fotokurs ska du hinna med. Du har verkligen både trevliga händelser att vänta och en stor utmaning som biträdande rektor. Det kan jag tänka mig är en stor utmaning speciellt med tanke på den skolan som kräver mera. Lycka till med din nya yrkesroll!

Kram Ann-Louise

Hélena sa...

Men så underbart att ni ska vidare till Florida :-) Det sa du inget om din rackare. Ska bli galet roligt att fota med dig.
Ha det bäst!
Kram Hélena

Marie-Louise Nilsson sa...

ååå, vännen vad glad jag blir för din skull. Jag väntar med glädje på fler inlägg från dig när lusten faller på. kram kram och njut av dina härliga upplevelser du har framför dig. kram igen

Min plats i solen sa...

Härligt att ha dig tillbaka i bloggvärlden Emma. Du har varit galet saknad ska du veta. Det är tomt utan dig. Men jag blir så glad att läsa om din fantastiska sommar för det är ju precis så som jag har hoppats att du har haft det. En helt underbar sommar tillsammans med nära och kära och livsnjuteri på högsta nivå. :)

Vad mycket spännande och roligt som händer i ditt liv just nu. Ett jobb som du trivs med, fotokurs med bästa vännen och resa till det stora landet i väster. Livet är sannerligen gott och en spännande resa Emma. Och ett stort grattis i efterskott!

Blogga när du har tid och lust. Vi finns här, det vet du. Fatts bara annat.

Ta hand om dig du fina!♥

Kram Lotta

Lyckans lilla hus sa...

Jag blir alldeles varm och lycklig av detta inlägg! Jag har saknat dig i bloggvärlden, din värme...;). Så glad för din skull, vet att du kommer att sprida kunskap, värme och glädje vart du än kommer! Välkommen tillbaka när tid ges - vi finns ju här! KRAM Marie

Blommiga Rutan sa...

Härligt höra att allt låter så bra!

Vill också önska dig lycka till med nya jobbet.

Må så gott
Kram Anncathrine

Min plats i solen sa...

Kram på dig du fina!♥

Hoppas du får en fin helg.

Kram Lotta