söndag 3 juni 2012

Ett brott i natten...


Klockan är mitt i natten... Jag har nyss kommit hem ifrån stan. Besviken... Jag hade en riktigt bra och trevlig kväll med en kollega och vän. Vi åt god mat här hemma, partade loss lite och åkte in till stan. Efter ett par härliga timmar med dans på ett ställe kände jag plötsligt hur det drog till i väskan. Jag var snabb att känna efter och insåg med en gång att min telefon blivit stulen. Dansgolvet var helt packat med folk och jag hade ingen möjlighet att se vem som tagit den. Bra början och tråkigt slut. Vad f...n skulle han/hon med min telefon till?! Det tog ca 5 minuter för mig att se till att få den spärrad. Nu ligger jag här och funderar över hur jag ska få till det de närmsta dagarna... Jag har inte ens en hemtelefon längre. Allt var kopplat till mobilen. Dumma, dumma människor det finns.

5 kommentarer:

Pilgrim sa...

Men vad är det för fel på människor. Jobbigt och struligt det blir bara för någon inte kan hålla fingrarna i styr. Var rädd om dig!
Kram Hélena

Marina sa...

Men så arg man blir! Det ställer till så mycket för den som blir utsatt. Hoppas allt ordnar sig på ett smidigt sätt med försäkring mm.

Kram

Marie-Louise Nilsson sa...

ååå, vad tråkigt slut det blev på en bra kväll. Va fan skulle de med din telefon till. Blir sådant besvär ....varför, så onödigt.... usch...Men kul att du hade trevligt till det hände. Glad att du fixar att vara ute bland så mycket folk och ljud. kram

Lena sa...

Näe, vad otroligt tråkigt!

Tyvärr är du inte den enda som råkar ut för dessa fräcka stölder, flera av mina vänner har råkat ut för samma sak. Det är inte så att du var vid Medborgarplatsen?
Skurkarna är förslagna så man häpnar.

Det som är extra tråkigt är att hur man än försöker kan man inte skydda sig från sånt!

Styrkekramar till dej!

Lena

Min plats i solen sa...

Näe, fy vad trist! Hur är människor funtade egentligen? Sno någons telefon på ett dansgolv? Och så mycket problem det ställer till med dessutom.

Fy 17 för alla som inte kan skilja på mitt och ditt.

Kram på dig