torsdag 29 mars 2012

grått och vått men rött är sött...

Det regnar. Det har regnat i stort sett hela dagen. Redan igår kunde man känna väderomslaget komma. Gissar att det finns fler där ute som känner av det i form av tungt huvud och kropp...

Idag var det ganska skönt med lite regn. Det är vindstilla och regnar bara rakt ner, inte sådär otäckt i sidled som när det blåser. Många gånger blir jag lite dyster när det mulnar på och börjar blåsa och regna, i alla fall under våren för då suktar hela mitt jag efter sol. Jag skulle vilja ha ett par riktigt fina, knallröda gummistövlar att pigga upp mig själv med de regniga dagarna. Röda skor är fint och ett par röda störvlar en grådaskig dag, kan väl bara göra dagen bättre?!

bilden hittade jag på google

Ja, ja, har inga sådana ännu och har istället piggat upp mig med en hel påse neverstop, slukat den på mina 25 minuter i soffan. Efter regn och godisorgie kommer sol och springtur!

5 kommentarer:

Pilgrim sa...

Du är ju klok som en bok :-) Röda stövlar är skitsnyggt, röda skor är skitsnyggt...skor överhuvudtaget är skitsnyggt :-)
Kram Hélena

Marie-Louise Nilsson sa...

Det är kul att pigga upp regniga dagar med ett par fina gummistövlar. Jag har ett par blommiga i rött. Jättefina! Så jag tycker du ska fixa ett par röda. :)

Allt har sin tid precis som du säger. Kram på dig.

AnnaHelena sa...

Japp! Röda stövlar piggar upp! (Har själv ett par röda gummistövlar!)
Vårregn kan väl kanske gå an, men
här har det t.o.m varnats för snö i helgen - fast då vet jag inte ens om röda stövlar hjälper för att hålla humöret uppe... :(

Kram // AH

Min plats i solen sa...

Hej Emma!

Tänk, jag blir lika glad varje gång jag kikar in här hos dig. Jag tycker så mycket om ditt sätt att skriva Emma. Inga krusiduller utan rakt ifrån hjärtat och med sådan värme. Du är en pärla! :)

Klart att du ska ha röda stövlar! Själv har jag ett par skotskrutiga och jag älskar dem. De är jag på något vis och känns ganska passande för en anglofil som mig. ;)

Jag hoppas att regnet har gett med sig? Här har det varit riktigt blåsigt och kallt unde två dagar nu och idag föll det små, små snöflingor. Tack och lov försvann de direkt! Men solen och värmen får gärna återvända snart igen för hu, vad kallt det är när det blåser.

Ta hand om dig du fina och ha en härlig helg!

Kram Lotta

Christian Thomasson sa...

Hej! Visst är det fint med röda gummitstövlar. Hunter har både vanliga, adjustable och gloss varianter. jag rekomenderar countryattire.com gratis frakt och snabba leveranser. Priset är ca 700-800kr