torsdag 1 mars 2012

rosa himmel...

Idag var en riktig grådag här i Stockholmsområdet. Jag tänkte till och med gå till jobbet och stöka runt en stund fastän det är lov. Som tur var ringde en kollega och tyckte att jag istället skulle följa med henne och dottern till IKEA. Jag har svårt att tacka nej till IKEA-turer. Handlade lite smått och gott, fick lite balkonginspiration och kände mig nöjd när jag kom hem. Jag tror det börjar klarna vad jag ska hålla mig till för färger och material på min lilla balkongoas i alla fall.

Jaha, hemma igen och snabbt rastlös. Plötsligt sprack himlen upp och solen lät sina strålar falla igenom atmosfären och färga den alldeles rosa. Fort på med kläderna, kameran på axeln och ner till fjärden för att försöka fånga solnedgångens magiska ljus. Jag är nybörjare och blir inte riktigt klok på hur inställningarna görs bäst. Här är i alla fall några av bilderna och färgerna är hur som helst underbara.

För första gången tänkte jag länka upp mig på Saturday show off hos "The Rosegarden in Malevik". Titta in där om du vill bli riktigt glad, på partyhumör och för att hitta många nya, sköna bloggar att lägga till i favoritlistan...

5 kommentarer:

Marina sa...

SÅ vackra bilder!

Kram

The Rosegarden in Malevik sa...

superfina bilder :)
å missa nu inte,,,,

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

förra veckan var det 106 fina bloggar med :)
De e kul att vara med
VÄLKOMMEN
Håkan

Pilgrim sa...

Galet vackra bilder!
Kramar Hélena

Lyckans lilla hus sa...

Om jag tog sådana "nybörjar-bilder" skulle jag vara underbart lycklig!! Hoppas att jag ska kunna äga en systemkamera inom snar framtid.... högt upp på önskelistan!
Tack för alla dina gulliga och värmande kommentarer hos mig! Jag har saknat att titta runt överallt... men snart blir nog allt lite stabilare så jag kan surfa runt och hämta vårinspiration! Ha det gott // Kram från mig

Lilla Kullan sa...

Underbart vackert.
Jag har ett par böcker som jag plockar citaten från. ;-) Kram Stina