onsdag 9 maj 2012

När regnet faller ska jag dansa i det...

Om jag inte har haft förmågan att dansa i regnet förut, ska jag baske mig göra det nu. Jag har ett par spännande dagar framför mig som skulle kunna betyda stora förändringar. Många gånger skulle jag i det här läget varit både nyfiken och spänd men tvivlat på min förmåga och haft både en och tio katastroftankar om hur jag någonsin skulle kunna fixa det.

Idag sitter jag här och vill och dessutom TROR att det faktiskt kommer gå bra och leda till något väldigt positivt och utvecklande för mig. Går det som jag önskar, kommer jag tvingas konfrontera stormarna emellanåt. Jag planerar att fortsätta hålla min dörr öppen och dessutom gå ut, möta och välkomna stormen....regnet....livet och bjuda upp till dans!

Bilden hittade jag på facebook men vet tyvärr inte dess ursprung... Hoppas det var ok att låna ändå.


Kära bloggvänner, jag vet att ni är en del i att jag kan tro idag. Era fina kommentarer och reflektioner ger mig så mycket. Aldrig kunde jag föreställa mig (för bara dryga tre månader sedan) att jag skulle ha ett sådant utbyte av andra i bloggvärlden, utan mer ett utbyte i form av att reflektera i min egen dokumentation. Tack alla fina och håll gärna en tumme för att min dans i regnet i morgon ger uttryck för den styrka, beslutsamhet och kärlek jag har inom mig.

8 kommentarer:

Pilgrim sa...

Du är bäst helt enkelt och jag dansar gärna med dig i regnet någon gång :-)
Håller tummarna för morgondagen.
Kram, min käraste bosom friend!
Hélena

Lena sa...

Självklart är jag med dej i morgon och håller en tumme eller två när du dansar i regnet!

Kramar

Marie-Louise Nilsson sa...

jag är med dig hela vägen och dansar gärna med dig i regnet. Jag blir så nyfiken på vad för spännande du står inför. Fin header har du fixat... kram kram kram kram

Livskrafter sa...

Tack själv för en härlig blogg som vi får ta del av

ja dansa i regnet är LOVE. jag älskar härliga sommarregn
kram och ha en fin dag

LyckligaPraliner sa...

Jag önskar den världens finaste dans i dag! Lycka till! :)

Kram Ann-Louise

Helena sa...

TACK själv för att du delar med dig!
KRAM från mig!

Anonym sa...

Hoppas din dans gav utdelning. Du är en människa fylld av kärlek, kreativitet och klokskap. Din dans är nog vacker, vemodig, nyfiken och alldeles underbar :-)

Kram till dig!

Marina sa...

Vilket härligt inlägg!
Önskar dig all lycka. Du har nog hur mycket styrka som helst inom dig.

Kram