lördag 14 april 2012

Det sa klick...

Vad härligt det är när det säger klick... även om det bara handlar om att lägga golv:-)

Vissa dagar är man mer nöjd med sitt dagsverke än andra. Jag sitter med i styrelsen för bostadsrättsföreningen och på sista mötet föreslog jag att vi skulle göra ett gästrum av en väldigt ful och tråkig källarlokal vi har. Tänk vad skönt att kunna ta emot mer än en eller två gäster i taget när man bor så smått som många av oss gör. Visst kunde vi göra det, tyckte styrelsen men vem fixar?
-Jag, såklart, sa jag...


Några dagar senare kom jag på att det hade varit bra med en bil om man ska åka och köpa golv, bäddsoffa och lite smått och gott. Idag var min granne så snäll och följde med mig till en affär med sin bil. Vi köpte ett klickgolv och sedan har jag lagt golv vill jag lova. Lokalen är ruff och i råbetong men det blir nog ganska fint med kontrasterna när det är klart. Jag tänker mig lite tyngre långa sammetsgardiner, kanske i mullvadsfärg, aubergine eller någon skogsgrön ton. Sedan saknas bara bäddsoffa och lite förvaring.


Det ska bli spännande att se slutresultatet. Vi har snål budget så vi får ta vad möbler som finns och göra det bästa av dem. Så det är väl högst troligt att färgpytsen och penslarna kommer fram inom kort.

Det sa också klick i mig när jag såg att jag har nya följare. Varmt, varmt välkomna hit, jag är så glad att ni är här!

Ha en fin lördagskväll!

7 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Men vilken bra idé!! Lägger du golvet själv?! Jag blir mållös så duktig du är!! Det kommer att bli jättebra som du beskriver det :)

Hoppas att du har en fin helg!

Kram Ann-Louise

Pilgrim sa...

Men vad du är duktig, det sa ju bara svisch så var det klart. Klart impad blir jag och inser att vi skulle ha tagit in dig på vårt husbygge... fast det är klart vi har ju en trädgård kvar att göra ;-)
Kram på dig!
Hélena

Anonym sa...

Så fint det blir :-). Härligt med människor som du som ser lösningar istället för problem.

Jag är glad att jag hittat hit :-). Ha en skön kväll.

jeanettish.blogspot.com sa...

va?
hur duktig får man lov att bli egentligen.
känner dock igen mig i det där med att använda utrymmen, fixa och generera plats.
hejja dig och stor kram från dalsland ♥

Marie-Louise Nilsson sa...

Vad fint det kommer bli så som du beskriver det. Vilken jättebra idé från dig. Gillar när man inte begränsar sig med att det kan inte jag göra... Det kan vi visst, eller hur. Varför skulle inte vi kunna lägga golv, måla, tapetsera, skruva möbler, borra upp hyllor och så vidare. Det har jag gjort i alla mina dagar... allt går bara man vill.

Kram på dig och ha en skön söndag.

Fröken Grön sa...

Det där lyfte verkligen hela rummet!
Du är händig, du!
/Anna-Karin

Min plats i solen sa...

Wow! Så fint det blev och vilken hejare du är både på att lägga golv, fixa och ta tag i saker. You go girl! :)

Kram Lotta