måndag 23 april 2012

Jag gläntar på dörren...

Tänka att det kan vara så här....Så lugnt inuti. Inte ett enda virrvarr av kaotiska tankar och känslor som slår på mig konstant från topp till tå från det jag vaknar till jag går och lägger mig. Jag hade glömt hur det kan kännas. Glatt, enkelt, hoppfullt, nyfiket, varm och stadigt.

Jag tror att min lilla påskresa var öppningen. Öppningen för annat att ta plats. Det skedde antagligen för att jag bytte miljö, hade många fina människor omkring mig som jag längtat efter och bryr mig mycket om och då fanns inte utrymmet för allt det där andra i samma utsträckning.

Sedan när jag kom hem igen, överfölls jag av allt som om någon lagt eländet i en hink på dörrkanten och sett till att jag skulle få den i huvudet så fort jag öppnade. Då blev jag både olycklig och arg och såg till att få värdefullt sällskap några dagar till.


Kanske, kanske har mitt inre fått så många dagars vila att jag orkar och klarar av att hålla utrymmet för allt positivt och fint större och mer öppet än för det andra. Jag hoppas det så det värker. Jag vill, jag kan och jag ska se till att det blir så. När livet knackar på, tänker jag inte bara glänta på dörren. Jag tänker öppna den på vid gavel eller kanske till och med lyfta den av sina gångjärn och hiva iväg den!

5 kommentarer:

Marie-Louise Nilsson sa...

Hiva iväg den vännen. Så långt du kan och släpp in det nya och oupptäckta. Var positiv, le, var glad, njut och mer positivt kommer..... Jag blir så glad för din skull att du gläntar på dörren och att du känner ett lugn i sinnet. Underbart! Kram *100 får du av mig.

Lena sa...

Kramar

Pilgrim sa...

Livet är underbart och du är värd allt du kan få. Underbara bilder! Jag vet att nu är det din tid, din tid att få njuta av livets goda.
Kramar i mängder!
Hélena

Livskrafter sa...

ja du är sannerligen värd allt det goda och vackra i livet och håll som sagt dörren öppen för det positiva att få sippra in och förgylla ditt liv och din dag. Stanna upp och lyssna på din egen inre röst och längtan. Du har msssor av svar inom dig

Du ville att jag skulle skriva lite om lagen o attraktion men jag har gjort det ganksa många gånger på min blogg. Jag lever absolut efter den i min vardag

Läs gärna detta inlägg så får du lite mer input och info

http://livskrafter.blogspot.se/2012/02/lagen-om-attraktion.html

ha en fin tisdag
kramar
Emma

LyckligaPraliner sa...

Oj så vackert att få läsa. Så där vedmodigt vackert med lycklig känsla :)

Kramar Ann-Louise