söndag 29 april 2012

Det våras på balkongen...

Jag skulle gått på date idag men den blev inställd. Jag hade en galen tanke om att skicka ett kärleksbrev och bli fru till en av bönderna i "Bonde söker fru" men han blev kär i den enda kvinnliga tv-bonden och flyttade ihop med henne och lämnade därmed programmet. Kanske ett tecken på att jag ska vara själv ett tag till?... Men för att kompensera det lite trista i det budskapet och fortsätta surfa på gladvågen, åkte jag till plantagen och betalade för en Vårflirt....i kruka:-) Den stod där och skrek på mig och jag var ju bara tvungen att köpa den.


Det blev lite annat också. Lavendel, solöga, fjärilsblomster ett olivträd och lite timjan. Fick sådan lust att börja lite smått på balkongen. Så det har jag gjort i eftermiddag. Det ser lite trist ut på bilderna eftersom balkongen är i plåt men jag ska sätta ett tyg där sedan. Jag har bara inte hittat det riktigt rätta ännu.

Vårflirten fick ta plats med solöga och fjärilsblomster tillsammans med olivträdet. Hm, tur att jag lånade en stor kruka från Pilgrim för två år sedan som jag "glömt" lämna tillbaka, he he... Ber om ursäkt.


Nu fick jag också ner mina örter i den fina trälådan jag köpte på "Rum- och Trädgårdsmässan".

Jag tror det tog två minuter efter jag hade hängt upp min blomlåda med lavendel så började humlorna komma surrande. Det är helt underbart med det brummande ljudet och deras slöa dans kring de vackra blommorna. Jag förstår att de blir alldeles yra...Våryra!

3 kommentarer:

Marie-Louise Nilsson sa...

Vad vackert du gjort på din balkong. Vad var det för dejt du skulle på. Spännande! Berätta... Jag kan ju inte ha blommor på min balkong, alldeles för varmt. Jag får njuta av de ni andra visar istället. Kram på dig.

Pilgrim sa...

Åh, vad fint det blev! Trälådan är ju perfekt och den andra lådan kan du behålla :-) Hoppas du får en underbar Valborg min sköna.
Kram Hélena

Anonym sa...

Åh, så härligt med sådana flörtar! Jag älskar vårblommor, ja alla blommor faktiskt :-)

Ska snart till plantskolan. Ska bara låta Lilla Damen sova först. Hon har satt potatis med sin pappa, och är Trött nu.

Vilken fin balkong du har! Det är härligt med rufft blandat med skirt och ljuvt tycker jag!

Kram på dig!!