tisdag 14 februari 2012

Jag känner mitt hjärta...

Idag är det ju alla hjärtans dag... En dag som kan vara så fruktansvärt smärtsam, jobbig, tråkig och.....ALLDELES UNDERBAR!

Mitt hjärtas dag har varit både upp och ner. Jag vaknade av ett sms. Det var från min ex-sambos dotter som ville önska mig en glad alla hjärtansdag. Det värmde naturligtvis på ett sätt som är svårt att beskriva, samtidigt som det väckte en massa smärta och sorg. Men en sorg som på något sätt är kärleksfull och skön.

En lång frukost med mina älskade föräldrar som är på besök gjorde en fin start på dagen. Efter att vi mumsat och myst i nästan en timme, tog jag dem med ut på en promenad i snövädret.

Innan jag gick hemifrån för dagen, kom ett blombud. Det var en fantastisk bukett med tulpaner från min nyfunne bror och hans familj. Det låter säkert märkligt men det får vi ta vid annat tillfälle... Det är minsann inte ofta det kommer blombud nuför tiden, så glad blev jag i alla fall!!!


Min treat till mig själv på mitt hjärtas dag, blev ett besök hos min frisör och fina vän M. Där finns mycket kärlek, vänskap och värme att hämta. Kaffe och prat med alla möjliga som kommer och går under ett par timmar.

Sedan vidare till jobbet för personalkonferens. På skolan har det hållits vänskapsdag idag med blandade barngrupper från alla klasser. Trots att barnen hade gått hem, fanns det spår kvar av dagens aktiviteter. Jag fick dessutom ett fint hjärtefat av mitt arbetslag som tack för middagen i fredags. Såå fint och väldans passande!

Varje gång under en dag som mitt hjärta fylls av en känsla, vare sig det är av glädje, ilska eller sorg, känns det rent fysiskt och påminner mig om att det finns därinne, stort, starkt och varmt. Och det slår både för mig och så många andra som jag har förmånen att möta i vardagen. Jag är oändligt tacksam för mitt hjärta!

Varma kramar och önskan om allt det bästa till alla er därute på Alla Hjärtans Dag!

2 kommentarer:

Pilgrim sa...

Kram tillbaka! Ser ut som en mysig dag, fin bild på dig :-)
Ha en trevlig kväll och visst är det skönt att känna sitt hjärta ;-)
Kram Hélena

Pilgrim sa...

Kram tillbaka! Ser ut som en mysig dag, fin bild på dig :-)
Ha en trevlig kväll och visst är det skönt att känna sitt hjärta ;-)
Kram Hélena